برای تولید کشمش، روش های مختلفی به کار برده می شود که عبارت است از : روش آفتابی، روش سایه خشک و روش تیزابی. روش آفتابی از بهترین روش های تولید کشمش است چرا که محصولی که از این روش تولید حاصل می شود، بدون ماده ی افزودنی و کاملا ارگانیک بوده و از این جهت نسبت به سایر روش های تولید کشمش برتری دارد. این کشمش شامل دو نوع کشمش دانه دار و کشمش بیدانه می شود. تفاوت این نوع از کشمش با دیگر انواع کشمش، در نوع انگوری است که برای تهیه ی کشمش از آن استفاده می شود؛ از آنجایی که انگور، انواع متفاوتی دارد، در نتیجه خشک کردن آن ها محصول متفاوتی به ما خواهد داد. کشمش های آفتابی که بیشتر در فروشگاه ها دیده می شوند، حاصل خشک کردن انگور های پیکانی و رسمی در نور مستقیم آفتاب، با استفاده از محلول تیزاب هستند.
قیمت کشمش بیدانه
کشمش بیدانه از پر طرفدار ترین و هم چنین پر مصرف ترین انواع کشمش ها است؛ زیرا علاوه بر بدون دانه بودن آن که مصرف محصول را راحت تر می کند، به صورت طبیعی و بدون هیچ ماده افزودنی تولید می شود که مزیتی بزرگ محسوب می شود.
شرایط مناسب برای تولید این نوع کشمش، سخت و دشوار بوده؛ چرا که انگور باید زیر نور خورشید خشک شود؛ لذا باید در برابر آلودگی های محیطی محافظت شود.
با مراجعه به بازار ها و فروشگاه های مختلف، می توانید انواع متفاوت کشمش را ببینید که هر کدام قیمت و کیفیت خاص خود را دارند.
کشمش آفتابی بیدانه، در انواع مختلفی تولید شده و به فروش می رسد؛ عوامل متعددی در کیفیت کشمش آفتابی موثر هستند که از جمله ی آن ها، بافت و رنگ کشمش است. معمولا طعم کشمش را نیز با استفاده از روش ها یا دستگاه های مخصوصی امتیاز دهی و درجه بندی می کنند.
این محصول در بسته بندی هایی با وزن های متفاوت برای انواع مختلف خریداران عرضه می شود.
با توجه به اینکه تولید انواع کشمش، وابسته به نوع و شرایط تولید انگور می باشد، در نتیجه عواملی مثل کم آبی، تاثیر به سزایی در میزان کشمش تولید شده خواهند داشت. بنابراین چون تولید کشمش تحت تاثیر عوامل خارجی قرار می گیرد، به تبع، قیمت محصول تولیدی بالا می رود و از طرف دیگر، عوامل دیگری نیز بر روی قیمت کشمش تاثیر می گذارند. تحریم ها و افزایش قیمت مواد اولیه از جمله موارد موثر بر روی قیمت کشمش هستند. با توجه به نکات گفته شده، تعیین یک قیمت ثابت برای این محصول ممکن نیست.
کشمش بیدانه آفتابی
کشمش بیدانه آفتابی، از جمله بهترین و باکیفیت ترین انواع کشمش و خشکبار محسوب می شود؛ چرا که با توجه به مقدار زیاد پتاسیمی که دارد از بهترین موارد تامین کننده ی نیاز روزانه بدن به پتاسیم می باشد. انواع خشکبار، مخصوصا کشمش، با توجه به دارا بودن مقدار زیاد مواد معدنی و مغذی درون خود، باکتری های دهان را کاهش داده و از بروز بیماری های لثه جلوگیری می کنند. به اضافه ی این که خشکبار ماده ای به نام فروکتان دارند که برای روده ها بسیار مفید است. با وجود این که کشمش آفتابی شیرین است، اما قند آن بسیار کم بوده و مصرف آن برای پیش گیری از دیابت توصیه می شود
از کشمش استفاده های مختلفی به ویژه در مصارف خوراکی، آشپزی، تهیه ی انواع شیرینی، کیک و … میشود.
از انواع پر طرفدار کشمش، نوع بیدانه ی آفتابی آن است؛ چرا که بدون هیچ ماده ی افزودنی و کاملا طبیعی در آفتاب خشک می شود.
همان گونه که از نام این محصول مشخص است، بدون دانه بوده و از انگور بی دانه حاصل می شود. با توجه به مزه شیرینی که کشمش داراست، به عنوان قند برای مصرف تمام افراد علی الخصوص دیابتی ها قابل استفاده بوده و هم چنین ارزش غذایی بالایی هم دارد.
از دیگر خواص کشمش بی دانه آفتابی، دارا بودن ویتامین D به مقدار زیاد است که برای سلامتی مفید بوده. هم چنین مقادیر زیادی از آهن، کلسیم، روی، منگنز، فلوراید و منیزیم را نیز دارا است. کشمش آفتابی سرشار از فیبر بوده، هم چنین سرشار از آنتی اکسیدان است که در پیش گیری از پوکی استخوان مفید واقع شده و تضمین کننده ی سلامت استخوان ها است. بهبود بخشیدن به عملکرد سیستم ایمنی و همچنین عملکرد صحیح رگ ها را نیز باعث میشود.
از دیگر خواص کشمش آفتابی، بهبود بخشیدن بیماری های مربوط به دهان، دندان و لثهها است. باعث جوان ماندن پوست شده و در بهبود دیابت نیز موثر است. هم چنین در پیش گیری از بیماری های قلب و عروق و تصفیه ی خون هم موثر است.
در لاغری، درمان کم خونی، قوی شدن حافظه، بهبود پوکی استخوان و روماتسیم نیز موثر است. کشمش بی دانه، استفاده های مختلفی دارد؛ برای آشپزی جهت تهیه ی کشمش پلو و …استفاده میشود. به عنوان تنقلات در آجیل کاربرد دارد. به عنوان قند برای مصرف چایی (به خصوص برای افرادی دیابتی که دارای بیماری هستند) کاربرد دارد. در پخت انواع کیک و کلوچه نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص آنتی اکسیدانی کشمش باعث جلوگیری از تخریب سلول های بدن می شود. در واقع با مصرف کشمش در طول روز، می توان از خاصیت ضد سرطانی آن نیز بهره برد.
با مصرف کشمش، هم چنین می توان فشار خون را نیز کاهش داد. چرا که کشمش با داشتن مقدار زیادی پتاسیم می تواند به شکل قابل توجهی فشار خون را کنترل کند.
کشمش هم چنین، کاهش دهنده استرس نیز هست.
تقویت نور چشم نیز از خواص کشمش است. این ماده با ترکیباتی که داراست، می تواند تاثیر به سزایی در جلوگیری از تنبلی و ضعیف شدن چشم داشته باشد.
از دیگر خواص کشمش، رفع کم خونی است. افرادی که دچار کم خونی ناشی از فقر آهن شده اند لازم است از این ماده به طور منظم استفاده نمایند.
بهبود التهاب و عفونت نیز با مصرف کشمش امکان پذیر است؛ کشمش دارای آنتی اکسیدان های قوی و ضد التهاب بوده که می تواند عفونت و التهاب را از بین ببرد.
در ترکیبات کشمش، الئانولیک اسید وجود داشته که می تواند از پوسیدگی دندان ها پیش گیری کرده و علاوه بر آن، به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های قوی می تواند از عفونت های دهان و لثه نیز جلوگیری کند.
اضافه کردن کشمش را در رژیم غذایی باعث جلوگیری از ریزش مو نیز می شود؛ چرا که ویتامین های موجود در کشمش، کمبود های بدن را رفع کرده و مانع ریزش مو می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.